Consultancy

HCMvision stelt uw beleid op punt, lost specifieke vraagstukken op en biedt strategische ondersteuning. Uniek is de HCM-Scan die u een visueel beeld geeft van de sterktes en zwaktes op HR-vlak van de hele onderneming.

Ontdek meer Contacteer ons

Nieuwe strategieën, geen heilige huisjes

Strategie

Talent moet inderdaad optimaal renderen. Daarom is het noodzakelijk om echt inzicht te krijgen in het volledige potentieel van uw werknemers. Maar daar stopt het niet. Volgende stap voor HCMvision is het bieden van voldoende uitdagingen om dat potentieel te benutten en bijgevolg ook het mee bepalen van een strategie.

Coaching

Het pallet aan coaching dat HCMvision aanbiedt dekt alle aspecten van de aangegane uitdagingen: leiderschap, onthaal, ontwikkeling & doorstroming, uitstroom, verloning, well-being… Of we hebben de kennis onder dak, of we wijzen u de weg.

HCM-scan

De HCM-Scan meet aan de hand van interviews en praktijkevaluatie uw prestaties en de perceptie daarvan op tien assen in personeelsbeleid. De resultaten vormen het vertrekpunt voor gerichte acties. Dat kunnen ‘quick patches’ zijn, specifieke coaching of strategische ingrepen op lange termijn. De resultaten van de HCM-Scan vormen ook een gekwantificeerde fundering om zinvolle employer branding op te bouwen, of verbouwen.

#wechallengehr