We challenge HR

Human capital management haalt het beste uit werkgever én kandidaat. Het optimaal inpassen van talent vergt talent, een onderscheidende en telkens ook specifieke aanpak. Een visie dus.

Ontdek meer Contacteer ons

We challenge HR.

Bedrijven moeten snel en flexibel inspelen op veranderingen. Medewerkers willen impact hebben, een bijdrage leveren en groeien door telkens naar nieuwe uitdagingen te springen. Daarom dringt zich, zeker voor hogere job profielen, een nieuwe aanpak op: het talent en de verwachtingen zien, mensen kansen geven en ze soepel inpassen in een organisatie. HCMvision heeft die visionaire aanpak en bereikt zo méér: een betere match, een echte win-win, een solide basis voor succes.

Ontdek meer

Reeds gechallenged

BLOG HCMvision.

Als partner in HR zijn we er ook voor jou in moeilijke tijden

Het behoeft geen verdere uiteenzetting, de economische gevolgen van deze Coronacrisis treft elk van ons. Bedrijven kijken uit naar een volledige heropstart van hun activiteiten, maar ook dit zal ongetwijfeld met veel uitdagingen gepaard gaan. In elk scenario dat impact heeft op jouw Human Capital, biedt HCMvision graag ondersteuning. Daarom kort, een greep uit ons dienstenaanbod:
Lees meer

Cultuur bouwen binnen je bedrijf? Een stappenplan.

Terugkomend op een eerder topic in onze blog, de focus bij bedrijven komt steeds meer te liggen op het behoud van goede medewerkers. Een belangrijke stap hierbinnen, een cultuur creëren waar mensen héél graag willen werken. Om het te zeggen met een quote van Tony Hsieh, die dit heel goed begrepen heeft als CEO van Zappos:
Lees meer

#wechallengehr