We challenge HR

Human capital management haalt het beste uit werkgever én kandidaat. Het optimaal inpassen van talent vergt talent, een onderscheidende en telkens ook specifieke aanpak. Een visie dus.

Ontdek meer Contacteer ons

We challenge HR.

Bedrijven moeten snel en flexibel inspelen op veranderingen. Medewerkers willen impact hebben, een bijdrage leveren en groeien door telkens naar nieuwe uitdagingen te springen. Daarom dringt zich, zeker voor hogere job profielen, een nieuwe aanpak op: het talent en de verwachtingen zien, mensen kansen geven en ze soepel inpassen in een organisatie. HCMvision heeft die visionaire aanpak en bereikt zo méér: een betere match, een echte win-win, een solide basis voor succes.

Ontdek meer

Reeds gechallenged

BLOG HCMvision.

Wat is een geëngageerde medewerker?

Elk bedrijf wil een team van geëngageerde mensen, maar wat betekent dat? Het betekent zeker méér dan alleen het hebben van medewerkers die een goede score geven aan de prestaties van het management of zeggen dat de verloning en de voordelen goed zijn. Zelfs uitspraken zoals "het is een goede plek om te werken" of "ik geniet van mijn werk" is niet voldoende om écht betrokken te zijn. Het is essentieel, maar slechts een begin.
Lees meer

#wechallengehr