We challenge HR

Human capital management haalt het beste uit werkgever én kandidaat. Het optimaal inpassen van talent vergt talent, een onderscheidende en telkens ook specifieke aanpak. Een visie dus.

Ontdek meer Contacteer ons

We challenge HR.

Bedrijven moeten snel en flexibel inspelen op veranderingen. Medewerkers willen impact hebben, een bijdrage leveren en groeien door telkens naar nieuwe uitdagingen te springen. Daarom dringt zich, zeker voor hogere job profielen, een nieuwe aanpak op: het talent en de verwachtingen zien, mensen kansen geven en ze soepel inpassen in een organisatie. HCMvision heeft die visionaire aanpak en bereikt zo méér: een betere match, een echte win-win, een solide basis voor succes.

Ontdek meer

Reeds gechallenged

BLOG HCMvision.

Strategisch rekruteren? De voordelen…

In het algemeen zijn er twee uitgangspunten te onderscheiden in de manier waarop bedrijven hun rekruteringsproces inrichten. Enerzijds kan dit gebeuren op basis van een ad hoc behoefte, er is een lege stoel die zo snel als mogelijk ingevuld moet worden. De reactieve benadering. Anderzijds zijn er bedrijven die vertrekken vanuit een strategische workforce planning, hierbij zijn de rekruteringsnoden vooraf in kaart gebracht en in lijn met de vooropgestelde doelstellingen. De proactieve benadering.
Lees meer

Teamwork – Werken aan inclusiviteit en engagement

Je door je collega’s en leidinggevenden gehoord voelen en weten dat je mening ertoe doet: voor de meesten van ons zijn het belangrijke voorwaarden voor engagement. Maar hoe zorg je er binnen een divers team voor dat iedereen zich gehoord voelt? Als er besluiten moeten worden genomen, zijn het immers vaak dezelfde die het hoogste woord hebben. Een krachtige methode die aan populariteit wint is Deep Democracy. Minka Jongkind en Thea Draijer leggen uit hoe het werkt.
Lees meer

#wechallengehr