Partner in de kijker – Isola

Maarten Bostyn: zaakvoerder van Isola – voorzitter van Hubo Limburg United – Jonge Limburgse Ondernemer van het jaar

Oorspronkelijk is hij afkomstig uit West-Vlaanderen maar door de liefde geraakte hij verzeild in Limburg. Ondertussen heeft hij een stevig netwerk uitgebouwd en heeft hij het bedrijf Isola alsook Hubo Limburg United mee groot gemaakt. Sinds 2010 staat hij aan het roer van de Tongerse fabrikant van thermische en akoestische vloerisolatie.

Wij zijn onder de indruk van zijn prestaties en stellen hem graag enkele vragen

Waar ligt de kracht van Isola? Waarin onderscheidt het bedrijf zich van haar concurrenten?

Ons bedrijf heeft altijd een pioniersrol vervuld. Isola heeft gespoten PU op de markt gelanceerd als thermische vloerisolatie. Nadien hebben we Accorub en Thermogran gelanceerd als unieke thermische én akoestische isolatie oplossingen. We zijn nog steeds pionier doordat we als enige firma in ons segment een eigen labo hebben waar we alle door ons uitgevoerde werven met PU testen op hun kwaliteit. Op die manier kunnen onze klanten op hun twee oren slapen.

Waar hoop je binnen 5 jaar te staan?

Ik hoop dat Isola binnen 5 jaar in de vijf Vlaamse provincies een vestiging met toonzaal heeft waar onze klanten terecht kunnen voor een totaaloplossing van hun vloeropbouw.
Verder hoop ik dat Hubo Limburg United nog steeds een gevestigde waarde is in de top 4 van het basketbal en stilletjes aan een prijzenkast kan vullen.
Op persoonlijk vlak hoop ik dat mijn twee schitterende dochters zich kunnen ontplooien tot twee sterke persoonlijkheden die hun ‘hopes’ and ‘dreams’ kunnen verwezenlijken…al zullen ze dan wel nog maar respectievelijk 8 en 9 jaar oud zijn 😉

Maak de zin af: ik ben pas echt tevreden als…

mijn kinderen gelukkig zijn. Op professioneel vlak haal ik voldoening uit zaken netjes “closen”.

Welke talenten gebruik je als ondernemer/zaakvoerder het meest tijdens de werkdag?

Mijn stressbestendigheid, absoluut!

Wat eet je het liefst?

Voor sushi ben ik steeds te vinden!

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken?

Daar kent mijn vrouw het antwoord op … 😉

Waar ben je het meest trots op?

Het ganse traject dewelke Isola heeft afgelegd is er eentje om trots op te zijn. Ik ben tevens ook heel trots op het project Hubo Limburg United en dat ik daar voorzitter van mag zijn. Maar mijn grootste trots zijn mijn kinderen.

Wil je meer weten over Maarten en Isola? Neem zeker een kijkje op hun website.

Deel dit artikel

#wechallengehr