Rekrutering

Rekrutering Plus, staat er. Met reden. Het onderscheidende zit uiteraard in de bijzondere positie die HCMvision inneemt als uitdager van kandidaat en organisatie. En ook in:

Ontdek meer Contacteer ons

Een vlucht naar boven met een visionaire aanpak

Lange termijn partnership

Om echt een meerwaarde te leveren, is doorgedreven kennis van de organisatie nodig, van de bedrijfsprocessen en van de arbeidscultuur. Samenwerking levert meer op in een lange termijn relatie. HCMvision heeft de uitgeproken ambitie om voor bedrijven de steeds wijzigende mensenpuzzel volledig te leggen met effciënte tools en onderbouwde processen.

Netwerk

Met activiteiten over gans Vlaanderen, handenvol tevreden klanten en een snel groeiend aantal medewerkers is HCMvision – om het eens masculien uit te drukken  – ‘goed bemand’. Maar met uitgesproken aandacht voor soft skills en attitude zijn we heel genderneutraal. De relaties van HCMvision reiken bovendien veel verder dan het ‘old boys’ network’.

Verregaande ondersteuning

Dankzij de jarenlange activiteit in het segment van de hogere job profielen kan HCMvision waardevolle input geven en ondersteuning bieden bij het inschakelen en verder ontwikkelen van talent.

#wechallengehr