Team HCMvision

HCMvision haalt uiteraard ook het beste uit zijn eigen mensen.
Lees hier hoe iedereen zichzelf  ziet en ook kan ontplooien bij ons.

Ontdek ons team

Team HCMvision

Eef Possemiers

Zaakvoerder

Eef

Inspirerend - Relatiebouwer - Conversatiepartner - Doorzetter


“Werken doe ik al járen niet meer” durf ik wel eens zeggen.  Als statement om te benadrukken dat dagelijks bezig zijn met je passie niet als werken aanvoelt natuurlijk, want het gaat er uiteraard vaak heel intensief aan toe in een projectbusiness als de onze.  Met mijn diploma van organisatiepsychologie op zak en een aantal jaar ervaring in de rekrutering op mijn teller,  heb ik -nu exact 11 jaar geleden- HCMvision opgestart met de ambitie om het verschil te maken in het landschap van human capital management.

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om bedrijven en mensen te zien groeien, om dynamische teams dingen te zien realiseren die ze niet voor mogelijk achtten en om ondernemingen voorsprong te zien nemen tov hun concurrenten door doordacht, toekomstgericht en in functie van hun eigenheid te rekruteren en verder te ontwikkelen.

Mijn collega’s bij HCMvision omschrijven mij als een inspirator, een sparringpartner en een doorzetter.  Hier verschilt mijn ambitie niet met die van 11 jaar geleden; ik ga met veel goesting tezamen met ons team de markt van human capital management verder inspireren, ons engagement waarmaken in onze partnerships en elke challenge aangaan die mensen en bedrijven laat groeien!”

Inspirerend - Relatiebouwer - Conversatiepartner - Doorzetter

Niels Prys

Zaakvoerder

Niels

Strateeg - Doelgericht - Denker - Toekomstgericht


“Na een Master in het Handels- en Ondernemingsrecht besloot ik de uitdaging aan te gaan om een klein Limburgs bedrijf, ondertussen beter bekend als Trixxo, nationaal mee op de kaart te zetten. De ambitieuze doch zeer bewogen jaren leverde me een stevige basis op voor de overschakeling van intrapeneur naar entrepeneur.

Het grootste plezier haal ik uit het mee- & tegendenken met eigenaars of managers over de toekomst van hun organisatie op korte en middellange termijn. De doelstellingen helder krijgen, hier een pragmatisch plan van aanpak in helpen neerzetten en de organisatie structureren om de ambities waar te maken. Bij voorkeur in een context van groei waar strategie, structuur en procesoptimalisatie een enorme impact hebben.

Dit zorgt ervoor dat ik mijn persoonlijke ambitie, drive en continue streven naar optimalisatie goed kwijt kan binnen HCMvision. Daarbovenop sluit het ook perfect aan op ons HR-dienstenaanbod. Immers, eenmaal mijn werk er grotendeels op zit, staan onze HR-consultants klaar om de vertaalslag te maken van de strategie naar het Human Capital binnen de organisatie.

Mijn collega’s bij HCMvision omschrijven mij als strategisch, denker & doener, toekomstgericht en sterk in het uitdenken van grote lijnen. Dit zijn dan ook eigenschappen die ik hier optimaal kan inzetten.

HCMvision als bedrijf en vooral de mensen binnen ons team zijn klaar voor  een geweldige toekomst samen.

Keep watching us, We Challenge HR!”

Strateeg - Doelgericht - Denker - Toekomstgericht

Inte Wouters

HR Consultant

Inte

Humoristisch - Gevat - Sfeermaker - Efficient


“Sinds januari 2019 heb ik gekozen om de overstap te maken van PwC naar HCMvision. Een hele carrièreswitch, maar elke ochtend rij ik met plezier naar het werk. Elke dag een nieuwe dag om te zorgen dat er een nieuwe wind in de zeilen komt van gemotiveerde werknemers en onze klanten. Elke dag dezelfde inzet om ervoor te zorgen dat mensen op de juiste plaats terecht komen.

Ikzelf heb mij, ingegeven door mijn persoonlijke interesse en achtergrond, gespecialiseerd in finance profielen. Boekhouders kennen voor mij geen geheimen. Van kennismakingsgesprek tot het tekenen van het contract sta ik mijn kandidaten bij. Het zoeken van de ‘match made in heaven’ tussen mijn kandidaat en mijn klant is mijn persoonlijke doelstelling geworden.

Ik ben een heel sociaal en open persoon. Beide karaktereigenschappen komen in mijn job helemaal tot uiting. Ik vind het leuk om mij te omringen met mensen en leg graag contacten. Dit zullen zowel mijn kandidaten als mijn collega’s merken.”

Humoristisch - Gevat - Sfeermaker - Efficient

Jeroen Janssen

HR consultant

Jeroen

Behulpzaam - Geduldig - Matchmaker - Inzicht


“Na het afronden van mijn studies Office Management begin 2019, ging ik op zoek naar de eerste stap in mijn professionele carrière. Een KMO-omgeving, waarin ik persoonlijk kon evolueren en teamwork centraal staat, waren voor mij cruciale aspecten in mijn zoektocht. Dit alles heb ik gevonden bij HCMvision.

Ik startte mijn verhaal als recruiter, waarbij ik ondersteuning bood aan mijn collega’s in hun dagelijkse werking. Door de tijd heen kreeg ik meer en meer verantwoordelijkheden tot het punt, waar ik nu ben: volwaardig HR Consultant. Over persoonlijke evolutie en groei gesproken!

Mijn interesse en specialisatie ligt voornamelijk in de bouwsector. De immense projecten en realisaties vormen voor mij een extra trigger, om elke dag nieuwe projectleiders, werfleiders, calculators, … te leren kennen. De verschillende takken zoals infra of afwerking in de bouw hebben dus voor mij ook geen geheimen meer.

De dagelijkse zoektocht naar de juiste match tussen kandidaat en klant, is voor mij mijn grootste uitdaging. Ik haal er dan ook persoonlijk ook enorm veel voldoening uit, wanneer een succesvolle samenwerking tot stand komt!”

Behulpzaam - Geduldig - Matchmaker - Inzicht

Anneleen Van Coppenolle

Talent Recruiter

Anneleen

Vrolijk - Zorgzaam - Nauwkeurig - Searcher


“Na een tijdje gewerkt te hebben in de advocatuur, besloot ik in november 2020 om aan de slag te gaan als Talent Recruiter bij HCMvision. Wat mij steeds geboeid heeft in de HR-wereld is de menselijke insteek ervan. Anderen kunnen helpen bij het vinden van hun droomjob is dan ook iets waar ik veel voldoening uit haal. Doordat ik dagelijks omringd word door ervaren en getalenteerde collega’s, word ik steeds meer en meer aangemoedigd om bij te leren en te groeien.

Ik zou mezelf omschrijven als een vrolijk, creatief en gemotiveerd persoon die altijd bereid is anderen te helpen. Verder geniet ik ook van het contact met mensen, wat absoluut tot uiting komt in mijn job.

Vandaag ondersteun ik mijn collega’s bij het searchen naar en het screenen van de perfecte kandidaat voor onze partners. Ook kan ik mijn creativiteit kwijt in de opmaak van assessment rapporten en bij het plaatsen van vacatures.”

Vrolijk - Zorgzaam - Nauwkeurig - Searcher

#wechallengehr