We service HR

Bedrijven en talenten mogen meer verwachten dan een screening van vaardigheden en het seriematig invullen van een vacature. Die challenge gaan we bij HCMvision met plezier aan. We bewandelen nieuwe wegen in dienst van het human capital.

Ontdek meer Contacteer ons

We challenge offer and demand

HCMvision staat sterk in functies op directieniveau, senior en junior management. De kandidaten hebben soms een achtergrond in sales, engineering of finance. De profielen zijn meestal beleidsbepalend en algemeen eerder dan uitvoerend. Al die kandidaten dagen we uit om zichzelf en hun talenten beter te definiëren en hun ambities zonder schroom te uiten. Maar ook de vragende partij, de onderneming, moet een stap verder gaan en de ‘vacature’ breder en anders zien  – deels door de bril van de kandidaat en door onze multifocale brillen.

Nieuwe strategieën & totale dienstverlening

De impact van het menselijke kapitaal wordt groter omdat repetitieve en uitvoerende taken gedigitaliseerd of uitbesteed worden. Een HR-partner die naam waardig zal bijgevolg een substantiële bijdrage moeten leveren in het samenstellen en managen van dat menselijke kapitaal. Die complexe uitdaging wordt momenteel al te vaak op basis van gekende patronen en bestaande oplossingen behandeld. Dat kan en moet beter, echt op maat van de organisatie. Daarom staat HCMvision bedrijven bij in het conceptualiseren, uitwerken en uitvoeren van nieuwe strategieën op het vlak van HC, human capital.

#wechallengehr